HISTORIE

opgericht in 1964

Marinus van der Heijden

In 1964 startte Marinus van der Heijden het eerste autobedrijf in Zijtaart.

Oprichting

M van der Heijden Autocentrum Zijtaart is een universeel Bovag autobedrijf, dat is opgericht door Marinus van der Heijden, ons opa. Marinus begon als taxibedrijf en handelde in paardenwagens en bromfietsen. In 1964 startte hij met het eerste autobedrijf in Zijtaart. 

In 1975 is het bedrijf overgenomen door zijn zoon Mari (ons pap) en zijn vrouw Phil (ons mam). In de loop der jaren is het autocentrum uitgegroeid tot een van de grootste universele autobedrijven in de regio Meijerijstad – Uden.

Overdracht

In juni 2015 hebben we het 40 jarige jubileum van Mari en Phil gevierd en is het bedrijf overgedragen aan ons, hun kinderen. Samen met een geweldig team werken we elke dag met plezier aan uw auto.

Op dit moment hebben we 3 monteurs, 2 leerling monteurs, 2 schadeherstellers en ‘n interieurverzorgster in dienst. Teun, Mimi en Anne vervullen de functies van werkplaats chef, werkplaats administratie en algemene administratie. Mari is de verkoper (en inkoper) binnen het bedrijf en Phil helpt ons bij allerlei hand en span diensten binnen en rondom het bedrijf.

Graag tot ziens !

U bent van harte welkom en de koffie staat altijd voor u klaar.

familie vd Heijden

Mimi, Teun, Mari, Phil en Anne

logo footer

0413 363 374

Disclaimer | Privacy | Algemene Voorwaarden