VACATURE

vacature autoverkoper

Autoverkoper

Wij zoeken een autoverkoper. Met een echte passie voor auto’s. Het is fijn als je ervaring en veel kennis hebt. Maar het allerbelangrijkste is dat je bij ons bedrijf past.      

Wij

Wij zijn een toekomstgericht onafhankelijk autobedrijf in Zijtaart en bestaan al bijna 60 jaar. Ons team van jonge, leergierige en trouwe collega's koopt, verkoopt, repareert en keurt auto’s. Onze sterkste punten zijn onze kennis en het persoonlijke contact met onze klanten.

De functie

Voor onze showroom zoeken wij nu dé autoverkoper die auto’s in- en verkoopt. Je bent het aanspreekpunt voor onze showroom klanten. Je adviseert ze bij de aankoop van hun auto, je koopt auto’s in én je zorgt ervoor dat ons aanbod ook online staat.

Jij

Omdat jij onze vaste verkoper bent, is het belangrijk dat je zelfstandig bent en veel kennis hebt. Maar dat kan natuurlijk ook geleerd worden. Het belangrijkste is dat je echt een passie voor auto’s en klanten hebt. Dat je er zin in hebt. En dat je de juiste drive hebt om die enthousiaste autoverkoper te zijn. Want auto’s en klanten, daar houden wij van. Jij ook?

Koffie

Spreekt dit jou aan? Kom dan een kop koffie drinken. Wij maken graag kennis met je om te horen wie je bent. Dus bel (0413-363374) of kom langs!

logo footer

0413 363 374

Disclaimer | Privacy | Algemene Voorwaarden